Brf Helio

Med utsikt över Safirparken

Helio är först ut när lägenheterna i Kvarter 11
börjar säljas. 99 lägenheter, 22–46 kvadratmeter.
Ett härligt lugnt och grönt läge för att vara placerat
så centralt i stadsdelen. Lägenheterna ut mot gatan
har spanska balkonger med utsikt över Safirparken.

Säljstartat

Ansvarig mäklare Johan Fjaestad
johan.fjaestad@nytthem.se, 073-387 98 70

Hitta hem

Kvarter 11 erbjuder moderna och yteffektiva bostäder i tre olika bostadshus – Helio intill Safirgatan, Livia, som angränsar Barkarbyvägen, och Luna vid Flygfältsvägen.

 

Här skapas ljusa, vackra och ytsmarta lägenheter som uppfyller alla krav på det moderna hemmet. Stor omsorg har lagts på att förena både funktion, kvalitet och generös rymd – självklart i de större tvåorna, men även i de minsta ettorna.

 

Platsbyggd inredning med integrerade vitvaror har designats för att optimera yta och funktion. Skåp och garderober tillåts gå ända upp till tak. Interiört väljs gedigna material – genomgående trestavs-parkett, taktila plattor i badrum, kvalitets-porslin och blandare i krom. Detaljer som skapar vackra hem och som tål ett aktivt liv.

 

Variation och personlighet präglar arkitekturen i hela Kvarter 11 och många innovativa och visuellt intressanta detaljer påverkar också boendemiljön. Stora fönster och balkongdörrar i glas ger ett hem med rymd och skapar naturligt ljusinsläpp. Full-höga fönsterluckor ger liv åt fasaden och skapar samtidigt ett snyggt och smart skydd mot sol eller insyn.

 

BALKONGER OCH UTEPLATSER
Mot den lummiga gården får de allra flesta lägenheterna balkong och boende på marknivå kan njuta av terassdörrar som vetter ut mot en rejäl uteplats, ett extra vardagsrum om sommaren.

 

Även mot gatan och staden öppnas lägenheterna upp på ett behagligt sätt med antingen franska eller lite bredare spanska balkonger, perfekta för en liten sittplats och egna växter. Särskilt imponerande blir vissa hörnlägenheter med möjlighet till balkonger i flera väderstreck. Även i de fyra unika länkhusen som binder samman kvarteret skapas något alldeles extra. Här möts du av modern industriell design med spektakulära glaspartier från golv till tak och balkonger med grönska längs hela lägenheten.

Sweet spot Helio

Läget överträffar det mesta. Med en grön park utanför dörren, restauranger i bottenplan och ett utegym på innergården, har du allt du behöver hemma i kvarteret. Vill du trots det ta dig någon annan stans så har du tunnelbanan (från 2026) på andra sidan vägen och från pendeltågsstationen har du redan nu endast en kvart in till city. Lägg till cykelavstånd till Kista och under en halvtimme med bil till både Arlanda och Bromma flygplats.

Inredning

Bostäderna i Kvarter 11 har tre olika inredningsstilar. Vilken stil respektive bostad har avgörs av vart i huset den ligger.

 

SAND

En ombonad modern känsla skapas med konceptet Sand. Aningen dovare utan att upplevas som mörk. Sandfärgade toner som skiftar vackert under dagen beroende på ljuset i lägenheten. Bänkskivan i köket får en uttrycksfull mörkare granitkeramik och badrummen ges ett gråbeigt golv.

 

DELTA 

Lugn och harmoni präglar inredningskonceptet Delta. Kökets inredning får karaktär genom en varmbeige nyans på luckor och bänk i en mer livfull granitkeramik. I badrummet skapas en rofylld miljö med en inbjudande gråbeige platta. 

 

WHITE 

Interiören White förstärker lägenhetens ljusa intryck utan att upp­levas som kall. Här ges en neutral stilren bas som öppnar för personlig prägel. Vit kulör på luckor kompletteras med levande granitkeramik och ett vackert ljusgrått badrumsgolv. 

Dokument

Materialbeskrivning

PDF

Stadgar

PDF

Prislista

PDF

Kostnadskalkyl

PDF

Att köpa en bostad i Brf Helio

PDF

Översiktsplaner

PDF

Anmäl intresse

VÄLJ PROJEKT
(Required)